Kom ook schaatsen en Curlen

14 december 2019 – 6 januari 2020
De schaatsbaan is dagelijks geopend. Hou de agenda in de gaten voor de actuele openingstijden.

Schaatsen

Kom jij ook schaatsen?

Schaatsen voor jong en oud!

De ijsbaan is dagelijks geopend van 10.00 – 21.00 uur. Hou de online agenda in de gaten voor de actuele openingstijden.

De ijsbaan is alleen toegankelijk met hockey- of kunstschaatsen, noren zijn niet toegestaan. Je kunt schaatsen huren bij de ijsbaan. Entree ijsbaan: € 6,- per persoon. Je entreebewijs is een hele dag geldig.

Schoolschaatsen

Van 13 t/m 20 december kunnen scholen op doordeweekse dagen schoolschaatsen. De baan is wordt hier exclusief voor gereserveerd. Het is dan niet mogelijk om vrij te schaatsen. Kosten per kind € 2,50 inclusief schaatshuur.

Clinics

Wil je (beter) leren schaatsen? Geef je dan op voor een schaatsclinic. Gedurende 1 uur krijg je les in de vaardigheden van deze oer-Hollandse sport.

Prijs € 10 inclusief toegang schaatsbaan voor die dag.

Data & tijden clinics:

N.T.B.

De grootte van een groep is max. 10 personen.
Meld je aan via onderstaand formulier. Betaling kan bij de kassa.

Datum

11 + 14 =

Het is IJSTIJD! en onze ijsbaan maakt hier dit jaar deel van uit!

IJSTIJD! is een initiatief van de KNSB waarbij samen met haar partners onze ijsbaan en nog 49 andere tijdelijke en 23 kunstijsbanen kinderen enthousiast gemaakt worden voor schaatsen. Want schaatsen is leuk, leerzaam en gezond. Het is dus tijd om te gaan schaatsen. Samen met je klasgenootjes of vriendjes.

Van 13 december 2019 tot en met 5 januari 2020 is onze IJSTIJD! baan open en kan jij komen schaatsen. Heb je bij ons met je hele klas geschaatst? Dan wil je toch zeker weer gaan! Met een cool IJSTIJD! polsbandje krijg je een unieke code voor een volgende schaatsles, met korting of helemaal gratis.

Het kan allemaal. Het is IJSTIJD!

Kijk voor meer informatie op: https://www.schaatsen.nl/ijstijd/