STICHTING BENNEBROEK WINTER WONDERLAND

Hoe het is ontstaan

Bennebroek is dé plek waar het eind 2017 begon… de start van Bennebroek Winter Wonderland is ontstaan tijdens een gezellige borrel van de Bennebroekse dames; Jeanette Eesmann en Annemarie Dijkstra.

Waarom dit evenement?

Vanwege het feit dat het natuurijs al een aantal jaren op zich liet wachten, wilden zij toch hun kinderen de kans van het leren schaatsen niet ontnemen. Schaatsen is nu eenmaal een onderdeel van de Nederlandse cultuur en dat mag niet verloren gaan.

Ons eerste doel

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het binnenhalen van voldoende financiële toezeggingen. Hiervoor worden diverse vermogensfondsen, bedrijven en de gemeente voor benaderd. Helpt u mee?

Uw hulp is hard nodig!

Omdat het bestuur als vrijwilliger van de Stichting Bennebroek Winter Wonderland persoonlijk aansprakelijk is kan dit evenement alleen doorgaan bij voldoende financiële middelen. Daarom is uw hulp hard nodig! Update: het evenement gaat door 🙂

Het bestuur

De stichting Bennebroek Winter Wonderland is een non-profitorganisatie welke volledig afhankelijk is van de inzet van vrijwilligers. Een deel hiervan waaronder het bestuur lichten wij graag uit:

Jeanette Eesmann

Jeanette Eesmann

Voorzitter / Penningmeester

jeanette@bennebroekwinterwonderland.nl

Annemarie Dijkstra

Annemarie Dijkstra

Secretaris / Marketing & Communicatie

annemarie@bennebroekwinterwonderland.nl

Rogier Dijkstra

Rogier Dijkstra

Sponsoring / Logistiek

rogier@bennebroekwinterwonderland.nl

Vrijwilliger Worden?

Bennebroek Winter Wonderland is zelf is verantwoordelijk voor de realisatie, het onderhoud en het beheer van de ijsbaan. Bij de opbouw en de exploitatie van Bennebroek Winter Wonderland willen wij graag samenwerken enthousiaste vrijwilligers. Meld je nu aan als vrijwilliger voor Bennebroek Winter Wonderland. Werk mee aan de organisatie van één van de topevenementen van Bennebroek en doe geweldige ervaring op! Wil jij ook onderdeel worden van ons vrijwilligersteam? Bekijk de functies en meld je aan via het formulier!