Jeroen: “Als bouwer van wegen, tunnels, bruggen en kades realiseren we ons maar al te goed dat mensen vaak last van ons hebben. Afgezette straat, loopplanken voor de deur…. Dit werk doen we om trots te zijn op het eindresultaat: een weg die opnieuw is ingericht, veilig is voor iedereen en weer jaren mee gaat. Deze trots delen we met de omgeving, die we graag bij onze projecten betrekken. Alleen al omdat we zonder haar begrip nooit zo prettig zouden werken.

Dura Vermeer is een landelijke aannemer, maar we zijn lokaal geworteld. Sterker nog: Aannemingsbedrijf P. Vermeer werd in 1961 in Heemstede opgericht. We hebben dus een sterke band met de omgeving van Bennebroek en hebben nog steeds een kantoor in Cruquius en Hoofddorp. We zijn, ook na de fusie met Dura in 1998, nog steeds een familiebedrijf, waar iedereen bij hoort, we voor elkaar zorgen, en jong en oud met elkaar verbinden.

Bennebroek Winter Wonderland is ook een voorbeeld van deze ‘Winst van verbinden’. Actief bezig zijn, elkaar ontmoeten en samen plezier maken in de donkerste dagen van het jaar. Vanuit onze sociale betrokkenheid steunen wij dit initiatief wederom graag. Een initiatief dat niet mogelijk is zonder vrijwilligers en sponsors. En natuurlijk hopen we ook dat toekomstige collega’s zo zien dat we een bedrijf zijn dat graag iets terugdoet voor de omgeving waarin we werken.”

Jeroen Turenhout

Jeroen Turenhout

Bedrijfsleider bij Dura Vermeer Infra Regio Noord West

Wilt u ook sponsor worden? Klik dan op deze knop voor de mogelijkheden!

Ja ik wil graag sponsoren, stuur mij het inschrijfformulier:

Graag schrijven wij ons in voor: (bedrag is ex btw)

14 + 1 =